Blog

Prvá správa

03.02.2011 17:43

V tomto blogu sa dozviete niektoré pikošky z televíznej novely Sídlisková Marianna 

Dnes bol spustený náš nový blog. Prosím sledujte ho, budeme sa snažiť prinášať vždy aktuálne informácie. Čítať správy tohto blogu je možné aj cez RSS kanál.

Štítky

Diskusná téma: Blog

Dátum: 27.04.2020

Vložil: w

Titulok: w

What the fuck did you just fucking say about me, you little bitch? I’ll have you know I graduated top of my class in the Navy Seals, and I’ve been involved in numerous secret raids on Al-Quaeda, and I have over 300 confirmed kills.

I am trained in gorilla warfare and I’m the top sniper in the entire US armed forces. You are nothing to me but just another target. I will wipe you the fuck out with precision the likes of which has never been seen before on this Earth, mark my fucking words.

You think you can get away with saying that shit to me over the Internet? Think again, fucker. As we speak I am contacting my secret network of spies across the USA and your IP is being traced right now so you better prepare for the storm, maggot. The storm that wipes out the pathetic little thing you call your life. You’re fucking dead, kid. I can be anywhere, anytime, and I can kill you in over seven hundred ways, and that’s just with my bare hands.

Not only am I extensively trained in unarmed combat, but I have access to the entire arsenal of the United States Marine Corps and I will use it to its full extent to wipe your miserable ass off the face of the continent, you little shit. If only you could have known what unholy retribution your little “clever” comment was about to bring down upon you, maybe you would have held your fucking tongue.

But you couldn’t, you didn’t, and now you’re paying the price, you goddamn idiot. I will shit fury all over you and you will drown in it.

You’re fucking dead, kiddo.

Dátum: 27.04.2020

Vložil: Radoslav Belka

Titulok: w

Čo si to kurva o mne do piče povedal, ty malá piča? Len aby si vedel, bol som najlepší v mojej triede v Lynx, a bol som v niekoľko tajných raziách na cygánskych domoch, a mám viac ako 300 potvrdených zabití . Som trénovaný v partizánskych taktikách a som naj odstrelovač z celej Slovenskej Armády. Nie si nič iba další cieľ. Vymažem ťa s takou presnosťou že o tom ešte ani celý svet doposiaľ nevedel, zapíš si moje skurvené slová. Myslíš si že ťa to obíde že budeš na ostatných a na mna pičovať cez internet, kokot? Rozmýšľaj znova, pičus. Ako sa rozprávame kontaktujem moju tajnú sieť špiónov z celej Východnej Európy a tvoja IP adresa je sledovaná práve teraz takže sa priprav na búrku, debil. Na búrku ktorá zmaže tú tvoju úbohučkú vec ktorú sa snažíš nazvať svoj život. Si kurva mŕtvy, kámoško. Môžem byť všade, kedykoľvek, a môžem ťa zabiť vo viac ako 700 zpôsoboch, a to iba s mojimi holými rukami. Niesom iba dokonale vycvičený v neozbrojenom boji, ale mám prístup do totálne celého arzenálu Ozbrojených síl Slovenskej Republiky a použijem ho do svojho najvyššieho potenciálu aby som odstránil tvoju riť z ksichtu tochto kontinentu, ty malá mrdka. Keby si len vedel čo spôsobí tvoj malý "múdry" koment a prinesie na teba, možno by si držal svoj jebaný jazyk za zubami. Ale nie, ty si to nevedel, a teraz musíš platiť, ty sprostý idiot. Budem ti srať na hlavu a ty sa v tom budeš topiť. Si mŕtvy kámoško.

Pridať nový príspevok